Wednesday, March 11, 2009

ECPI di HARIAN METRO 31 JANUARI 2009

Bukan Sekadar Minuman
ECPI dihasilkan menerusi semua teknologi rawatan air terbaik.
oleh Raja Norain Hidayah Raja Abdul Aziz
...
Air adalah elemen penting dalam tubuh badan manusia kerana membantu menyalurkan makanan dan penyingkiran bahan buangan dalam badan dan memberi gangguan terhadap sistem tubuh jika manusia mengalami masalah kekurangan air.
Oleh itu, Gesundheit Laboratories & Pharmaceutical Sdn Bhd, pengeluarkan air minuman tempatan mengambil inisiatif mengeluarkan minuman ECPI yang dapat membantu pengguna menjaga kesihatan.
...
Pengarah Urusannya, Zahari Saad, berkata penghasilan minumna ECPI dihasilkan dengan gabungan semua teknologi rawatan air terbaik di dunia, malah turut menggunakan teknologi penghasilan air gelombang tenaga.
...
"Teknologi terbabit menghasilkan air yang dapat memenuhi kehendak badan iaitu membolehkan tenaga dari makanan kesihatan dicajkan ke dalam air ECPI.
"ECPI berbeza air minuman lain yang terdapat di pasaaran kerana ia mempunyai keistimewaannya sendiri dan berupaya memberi kesan positif kepada pengguna dalam tempoh singkat," katanya.
Katanya, saiz molekul air sangat halus mampu menembusi dinding sel dengan mudah bagi membekalkan oksigen dan nutrien diperlukan.
"Saiz yang halus membolehkan proses pengeluaran toksin dijalankan dengan lebih berkesan, malah ia mengandungi 20% lebih oksigen daripada air biasa.
"Air ini mengalami proses pengionan, menjadikan ia agen antioksidan bagi menghapuskan radikal bebas yang membuatkan kita melalui proses penuaan dengan lebih cepat serta mudah diserang penyakit," katanya.
...
Zahari berkata, ECPI terbukti mampu mengawal keseimbangan badan dan sesuai diminum pelbagai laipsan masyarakat tanpa mengira peringkat umur.
Katanya, produk ini memasuki pasaran di Asia Tenggara malah melaberkan sayap di negara Timur Tengah seperti Kuwait, Emiriah Arab Bersatu (UAE), Meris dan Jordan.
"Kami merancang memperluaskan pasaran air ECPI selaras matlamat syarikat menyebarkan kebaikan inovasi teknologi penghasilan air gelombang tenaga ke seluruh dunia".

No comments:

Post a Comment